Voita älykäs lämmitysratkaisu vanhaan omakotitaloon. 

Palkinto sisältää Danfoss Link -älylämmitysjärjestelmän sekä vanhojen lämpöputkien uusimisen. 

Arvo 6 500 €

Osallistu arvontaan

Osallistumalla arvontaan hyväksyn arvonnan ehdot.

Lämmityskustannukset pienenevät jopa 30 %

Tiesitkö, että lämmitys kattaa yli puolet vanhan omakotitalon energiantarpeesta?

Älykkään Danfoss Link -lämmitysjärjestelmän avulla ohjaat kodin lämpötilaa kätevästi keskusyksiköstä tai mobiilisovelluksella mistä tahansa. Vanhojen pattereiden vaihto uusiin ja automaattinen lämpötilansäätö pienentävät lämmityskustannuksia parhaimmillaan 30 %.

Yli 30 vuotta vanhat omakotitalon lämmitysputket voivat rikkoutua ja aiheuttaa laajan vesivahingon. Lämpöverkkoremontin yhteydessä asennamme kestävästä komposiitista valmistetut uudet lämmitysputket, jotka parantavat lämmön ohjausta ja ennaltaehkäisee vesivahingon.

Osallistu arvontaan ja voita energiatehokas lämmitysjärjestelmä talven pakkasille. Voit myös tilata maksuttoman esittelykäynnin kotiisi. Tarkistamme samalla nykyisen lämpöverkon kunnon ja halutessasi saat tarjouksen uudesta lämmitysratkaisusta.

Kodin lämmitys ei ole koskaan ollut näin helppoa

1. Älykkäät toiminnot säästävät energiaa jopa 30 %

Säädä huoneiden lämpötilat haluamallesi tasolle. Voit ohjelmoida järjestelmän alentamaan lämpötiloja esimerkiksi silloin, kun olet töissä. Jo yksi aste alempi lämpötila säästää keskimäärin 5 % energiaa.

2. Asuinmukavuus paranee tasaisessa lämpötilassa

Järjestelmä mittaa jatkuvasti huoneiden lämpötilaa ja pitää huolen, että lämpötila pysyy tasaisena säätilan vaihteluista huolimatta.

3. Helppokäyttöinen mobiilisovellus

Ilmaisella ja helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella säädät lämmitysjärjestelmän toimintoja missä tahansa menetkään. Voit esimerkiksi kytkeä lämmityksen takaisin päälle, kun olet palaamassa kotiin reissusta.

Uudet lämmitysputket asennetaan siistinä pintavetona

Uudet lämpöputket asennetaan siistinä pintavetona, eikä seiniä tai lattiaa tarvitse purkaa. Vanha putkisto tyhjennetään ja putkien päät tulpataan huolellisesti.

Remontti tehdään muutamassa päivässä, ja kotona voi asua koko ajan. Kestävästä komposiitista valmistettu uusi lämpöverkko kestää talon elinkaaren loppuun saakka. Lue lisää lämpöverkkoremontista.

Milloin vesikäyttöisen lämpöverkon uusiminen on ajankohtaista?

Vanhat lämmitysputket tulisi uusia noin 30 vuoden ikäisinä.

Vanhojen lämmitysputkien seiniä koettelee jatkuva yhden baarin paine, joka vapautuessaan saa tuhoa aikaan. Vakuutuskaan ei aina korvaa kaikkea irtaimistoa, mitä vesivahinko aiheuttaa.

Hyödyt remontin jälkeen

Ennaltaehkäisee vesivahingon

Nostaa talon arvoa

Säästää kodin lämmityskustannuksia

Uudet putket siistillä pintavedolla, halutessasi koteloimme putket

Rakenteita ei tarvitse purkaa

Lämpöverkon tarvitsee uusia vain kerran talon elinkaaren aikana

Osallistu arvontaan