Laatustandardit täyttävä putkiremontti omakotitaloihin Pohjolan LVIturvalta

10.02.2015

Jaa artikkeli:

standardiPohjolan LVIturva Oy - vahva ammattilainen omakotitalojen putkiremonteissa

Pohjolan LVIturva Oy on jo pitkään ollut yksi Suomen suurimmista ja ammattitaitoisimmista vesiputkiremontteja, lämmitysputki ja lämmityskattilaremontteja omakotitaloihin tarjoava yritys. Erikoistumisemme omakotitalojen putkiremontteihin on tehnyt meistä erittäin vahvoja ammattilaisia tässä haastavassa ja asiakasläheisessä työssä. Onnistumisemme takaajana on ollut jatkuva halu kehittää ja kouluttaa henkilöstöämme.

Putkiremontti laatustandardi omakotitaloihin

Vahvan ammattitaitomme takaajaksi olemme päättäneet luoda putkiremontti laatustandardin omakotitaloihin. Standardin toteutetaan yhdessä henkilöstömme, tukkureiden, laitevalmistajien, sekä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi vahvassa roolissa ovat rakennusmääräykset, laki, sekä yleiset LVI-alan normit. Tavoitteena on, että saisimme ensimmäisen version standardista käyttöön jo tämän vuoden aikana.

Laatustandardi takaa laadun oikeasti

Standardin tarkoituksena on yhtenäistää palvelu- ja asennuskäytännöt, sekä asettaa selkeät laatukriteerit jokaiselle kohteelle. Laatustandardiin sisällytetään koko palveluketju tarjouksen laskennasta lopputarkastukseen. Kun otetaan huomioon standardin laajuus ja sitä rakentava verkosto, uskomme tällä olevan oikeasti vaikutusta työmme ja palvelumme laatuun.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Tilaa kotiisi maksuton kuntokartoitus ja osallistu samalla suureen putkiremonttiarvontaan. 

 

Varatoimitusjohtaja Juhana Kilpeläinen

Jaa artikkeli:

Aiheet

Mitä omakotiasujan tulisi tietää putkiremontista? Tilaa omakotiasujan uutiskirje ja saat oppaan maksutta.

Oppaasta selviää, mitä omakotitalon putkiremontti maksaa, miten minimoit talosi vesivahinkoriskin sekä 10 muuta hyödyllistä seikkaa.

Jätä sähköpostisi alle

Saat oppaan, kun tilaat uutiskirjeemme. Uutiskirje sisältää hyödyllistä tietoa omakotiasumisesta. Tilaus on helppo perua koska tahansa. Pidämme tietosi turvassa. Lue lisää rekisteriselosteesta