Omakotitalon putkiremonttia on turha pelätä

10.02.2015

Jaa artikkeli:

 

Putkiremontti omakotitalo

Omakotitalon putkiremonttia on turha pelätä.

Omakotitalojen putkiremontit ovat huomattavasti otsikoissa olevia kerrostaloputkiremontteja sujuvampia. Yleisesti ottaen omakotitalojen putkiremontit ovat ohi viikossa. Tällä hetkellä remontoidaan 70 ja 80lukujen omakotitaloja. Näissä taloissa vesiputket on asennettu rakenteisiin metalliputkista, joiden tekninen käyttöikä on n.30 vuotta.

Aiheesta uutisoi YLE 3.4.2013. Linkki juttuun tästä.

Putkiremontti omakotitaloon kolmessa päivässä Pohjolan LVIturva:lta.

Erikoistumalla omakotitalojen putkiremontteihin olemme saaneet lyhennettyä remonttiaikoja entisestään. Toteutimme vuonna 2013 n.500 omakotitalon putkiremonttia. Keskimääräinen remonttiaika oli n.3päivää ja vedet olivat poikki n.4 tuntia. Toteutamme remontit normaalina työaikana klo.8.00 - 16.00. Jos itse käyt päivätyössä, et välttämättä edes ehdi huomata remontin valmistumista.

Vesimittaria on turha vilkuilla - tee putkiremontti ajoissa.

Usein ajatellaan, että vesivahinko voitaisiin välttää tarkistamalla silloin tällöin pyöriikö vesimittari. Siinä vaiheessa kun huomaamme, että vesimittari pyörii on vahinko jo tapahtunut ja korjausremontti on edessä. Tämän jälkeen joudutaan joka tapauksessa rakentamaan uusi vesiputkisto. Siksi on helpompi remontoida putkisto ajoissa ennen vahinkoa.

Epäilyttääkö vesiputkiston kunto? Pyydä meidät kartoituskäynnille.

Usein on vaikea tietää onko omassa vesijärjestelmässä ongelma paikkoja. Siksi tarjoammekin jokaiselle asiakkaallemme maksuttoman vesi-, viemäri- ja lämmitysputkiston kartoituksen. Kartoituksessa käydään yhdessä asiantuntijamme kanssa läpi kaikki järjestelmät ja kirjataan puutteet ylös. Me tiedämme minne katsoa.

Tilaa maksuton karoitus kotiisi tästä.

http://www.lviturva.fi/kuntokartoitus/

Jaa artikkeli:

Aiheet

Mitä omakotiasujan tulisi tietää putkiremontista? Lataa maksuton opas!

Oppaasta selviää, mitä omakotitalon putkiremontti maksaa, miten minimoit talosi vesivahinkoriskin sekä 10 muuta hyödyllistä seikkaa.

Jätä sähköpostisi alle

Lähetämme samalla sinulle kiinnostavan jutun kerran kuussa. 
Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.