Ruosteputkilta korvaukset pois – tee putkiremontti ajoissa

10.02.2015

Jaa artikkeli:

Vakuutusala kyllästyi vesivahinkoihin: - Ruosteputkilta korvaukset pois

Asennuskuvat 141Kauppalehti uutisoi jo kaksi vuotta sitten vakuutusyhtiöiden tuskastumisesta vesivahinkoihin. Nyt olisi aika kaikkien herätä.

Jatkuvasti kasvavat vesivahingot ovat saaneet vakuutusyhtiöt hereille. Vakuutusehtoja kiristetään jatkuvasti, eikä uutta vesivahingon kattavaa vakuutusta ole helppo saada. Tällöinkin omavastuu osuus koko vahingon korjaamisen hinnasta on jopa 30%. Tämä on iso raha jos mietitään paljonko vesivahingon korjaaminen kaiken kaikkiaan maksaa.

Vakuutusyhtiö ei tee putkiremonttia vahingon sattuessa.

Vesivahingon sattuessa ja sitä korjatessa on syytä ottaa huomioon, että vakuutusyhtiö ei rakenna uutta putkistoa. Monesti käy niin, että vakuutusyhtiö korjaa vahingon vauriot, mutta vanha vesiputkisto jätetään paikalleen. Uuden vesiputkiston rakentaminen on siis aina asiakkaan vastuulla.

Rahallinen korvaus ei korvaa henkisiä kärsimyksiä.

Korvaako vakuutus putkirikon? Ja vaikka vahinko sattuisi ja siitä päästäisiin hyvin yhteisymmärrykseen vakuutusyhtiön kanssa, täytyy muistaa, että rahallinen korvaus ei korvaa niitä henkisiä kärsimyksiä joita vesivahingon korjaaminen tuo mukanaan. Vesivahingon korjaamisessa joudutaan purkamaan, kuivaamaan ja rakentamaan uudestaan rakenteita. Tämä tarkoittaa asukkaalle jopa puolen vuoden evakkoa kodistaan.

Vältetään vesivahinko yhdessä. Tilaa kotiisi maksuton kartoitus.

Lue Kauppalehden artikkeli: http://www.kauppalehti.fi/etusivu/vakuutusala+kyllastyi+vesivahinkoihin+ruosteputkilta+korvaukset+pois/20110889005

 

Jaa artikkeli:

Aiheet

Mitä omakotiasujan tulisi tietää putkiremontista? Tilaa omakotiasujan uutiskirje ja saat oppaan maksutta.

Oppaasta selviää, mitä omakotitalon putkiremontti maksaa, miten minimoit talosi vesivahinkoriskin sekä 10 muuta hyödyllistä seikkaa.

Jätä sähköpostisi alle

Saat oppaan, kun tilaat uutiskirjeemme. Uutiskirje sisältää hyödyllistä tietoa omakotiasumisesta. Tilaus on helppo perua koska tahansa. Pidämme tietosi turvassa. Lue lisää rekisteriselosteesta