LVIturva teki yli 500 putkiremonttia vuonna 2013

10.02.2015

Jaa artikkeli:

kuva (2)Yli 500 toteutettua putkiremonttia LVIturva:lta vuonna 2013

Vuoden alussa asetimme henkiseksi tavoitteeksemme 500 putkiremontin rajan vuodelle 2013. Kovan työn ja määrätietoisen etenemisen ansiosta olemme tämän rajan saavuttaneet. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että vaikka kasvu on ollut hyvää, olemme pystyneet toteuttamaan putkiremontit laadukkaasti ja asiakasta palvellen.

Eniten putkiremontteja Jyväskylässä ja Tampereella

Tänä vuonna laajensimme toimintaamme Tampereelle ja Helsinkiin. Pirkanmaa on osoittautunut meille hedelmälliseksi alueeksi. Huhtikuusta lähtien olemme saaneet ylpeänä palvella jo yli 150 omakotitaloutta Pirkanmaalla. Suurin osa tämänkin vuoden putkiremonteista totutettiin kuitenkin Keski-Suomessa.

Pääkaupunkinseutu on vahva kasvukeskus omakotitalojen putkiremonteissa

Suurin kasvupotentiaali on selvästi kuitenkin pääkaupunkiseudulla. Toteutimme loppuvuodesta pääkaupunkiseudulla jo yhtä paljon putkiremontteja kuukausitasolla kuin muilla paikkakunnilla. Eniten putkiremontteja toteutimme Lohja, Nummela, Riihimäki, Hyvinkää, Mäntsälä, Porvoo akselilla. Toimimme pääkaunkiseudulta käsin myös Lahden, Orimattilan, Hollolan, Heinolan ja Kouvolan alueilla.

Tarjoamme jokaiselle omakotitalo asiakkallemme maksuttoman vesi- ja lämmitysputkiston kuntokaroituksen. Tilaa maksuton kuntokartoitus kotiisi tästä.

 

Juhana

Jaa artikkeli:

Aiheet

Mitä omakotiasujan tulisi tietää putkiremontista? Lataa maksuton opas!

Oppaasta selviää, mitä omakotitalon putkiremontti maksaa, miten minimoit talosi vesivahinkoriskin sekä 10 muuta hyödyllistä seikkaa.

Jätä sähköpostisi alle

Lähetämme samalla sinulle kiinnostavan jutun kerran kuussa. 
Voit perua tilauksen helposti koska tahansa.