VIDEO: Perhearki sujui viemäriremontin keskellä

Jaa kokemus:

"Nyt meillä on varmuus"


Julia ja Olli asuvat Hyvinkäällä kolmen lapsensa kanssa. Kun vuonna 1956 rakennetussa omakotitalossa oli ajankohtaista toteuttaa viemäriremontti, valittiin toteuttajaksi Pohjolan LVIturva Oy. Lapsiperheen arkea oli mahdollista pyörittää myös remontin keskellä.

Perhe on asunut nykyisessä kodissaan parin vuoden ajan. Talon betoninen pääviemäri oli alkanut ajan saatossa rapautua, joten sen käyttöikää päätettiin lisätä ennen kuin vahinkoja pääsisi tapahtumaan. LVIturvan henkilökunta kävi kuvaamassa rakennuksen viemärit, ja viemäreiden kunto kävi selvästi ilmi kuvatuista videoista. Viemäriremontin valintaan vaikutti paitsi palvelun hinta, myös muiden asiakkaiden suositukset.

– Päädyimme LVIturvaan pitkälti Ollin työkaverin kokemusten perusteella, Julia mainitsee.

Remontin etenemisestä tiedotettiin kattavasti

– Remontti kesti neljä päivää, ja asuin täällä sen ajan ekaluokkalaisemme kanssa. LVIturva toimitti meille kuivakäymälän, eikä vettä saanut luonnollisesti laskea viemäriin, mutta hanasta sitä sai kyllä ottaa, Olli muistelee.

Työntekijöiden lähtiessä kotiin remonttipäivien jälkeen Olli oli useimmiten vielä töissä ja ekaluokkalainen koulussa. Jokaisen remonttipäivän päätteeksi LVIturvan henkilökunta soittikin Ollille kertoakseen remontin etenemisestä. Näin joka ilta tiedettiin, mistä seuraava päivä alkaisi.

– Heillä oli tuossa pihalla pakettiauton näköinen auto, jossa he tekivät kaikki teknisemmät valmistelutyöt ja viemärisukkien leikkaukset. He tulivat sisälle vasta valmiin tavaran kanssa ja asensivat ne viemäreihin, Julia kertoo.

Viemäri on kunnossa seuraavat vuosikymmenet

Perhe on tyytyväinen siihen, että heillä on remontin jälkeen varmuus siitä, että putket ovat tällä hetkellä kunnossa. Ne tulevat myös kestämään seuraavat vuosikymmenet. 

Jaa kokemus:

Tässä kohteessa tehtiin:

viemarin_sukitus

Käyttövesiremontti
Viemärin sukitus
Lämpöverkkoremontti

Mitä omakotiasujan tulisi tietää putkiremontista? Tilaa omakotiasujan uutiskirje ja saat oppaan maksutta.

Oppaasta selviää, mitä omakotitalon putkiremontti maksaa, miten minimoit talosi vesivahinkoriskin sekä 10 muuta hyödyllistä seikkaa.

Jätä sähköpostisi alle

Saat oppaan, kun tilaat uutiskirjeemme. Uutiskirje sisältää hyödyllistä tietoa omakotiasumisesta. Tilaus on helppo perua koska tahansa. Pidämme tietosi turvassa. Lue lisää rekisteriselosteesta

Aiheeseen liittyviä kokemuksia