Töihin yhteen Suomen
 parhaista työpaikoista?

Yksi Suomen parhaista jo 3 vuotta putkeen

LVIturvalla pääset mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen, jossa motivoiva työilmapiiri ja tekemisen meininki ovat kaikki kaikessa. Tarjoamme hyvän, osittain tuloksiin sidotun palkan, mukavat työkaverit sekä kattavan koulutuksen tehtäviin.

Toimintamme ydin, omakotitalon putkiremontti, on palvelu, jolle löytyy kova kysyntä ja isot markkinat. Työntekijöillemme se tarkoittaa varmaa työpaikkaa ja tehtävää, jolla on merkitystä.

Olemme menestyneet erinomaisesti Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa. Vuonna 2016 ylsimme sijalle 16, ja vuonna 2017 sijoituksemme oli 6. Ja tänä vuonna olimme sijalla 11.

Remonttiedustajia

Jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on halu kehittyä huippumyyjäksi, olet kenties oikea henkilö tiimiimme. Vastaat korkeatasoisten putkiremonttien myynnistä omakotiasukkaille. Tukenasi on tsemppaava myyntitiimi. Tehtävään saat jatkuvan koulutuksen ja loistavat työkalut myyntisi tueksi. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Myyntipäälliköitä

Toimintamme laajetessa eri paikkakunnille etsimme myyntipäälliköitä johtaamaan uusien alueiden myyntitiimejä. Vastuullasi on tsempata porukkasi huipputuloksiin päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, kouluttaa uudet tekijät myynnin saloihin sekä totta kai pitää omat myyntitaitosi vireessä.

Asiakashankkijoita

Toimit osana asiakashankintatiimiä ja vastaat asiakastapaamisten järjestämisestä. Positiivinen asenne ja halu oppia uutta kuvaavat sinua hyvin. Menestyminen vastaavanlaisessa työssä aiemmin on eduksi. Aiempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävään.

LVI-asentajia

Asentajamme ovat LVI-alan ammattilaisia, joiden työskentelyä ohjaa halu tehdä työnsä viimeisen päälle. Jos allekirjoitat nämä ja olet valmis oppimaan uutta, voit olla oikea henkilö tiimiimme.

Tartu hetkeen ja jätä hakemus

Jätä hakemus

Tekijät kertovat

Remonttiedustaja

LVIturvalla myyjänä työskentelevä Jarkko on ollut 15 vuotta putkialalla, joista 10 urakoitsijana. ”Myyjän arki on semmosta, että mulla on 2-3 käyntiä päivässä.

Asiakashankkija

Toimit osana asiakashankintatiimiä ja vastaat asiakastapaamisten sopimisesta. Menestyminen vastaavanlaisessa työssä aiemmin on eduksi. Aiempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Töitä LVI-asentajille ja viemärisaneeraajille

Asentajamme ovat LVI-alan ammattilaisia, joiden työskentelyä ohjaa halu tehdä työnsä viimeisen päälle, asiakasta palvellen. Jos allekirjoitat nämä ja olet valmis oppimaan myös uutta, voit olla oikea henkilö tiimiimme.