Suomalaiset ovat 
omakotitalokansaa

Monet meistä arvostavat asumista omassa kodissa, omakotitalossa. Se tuo vapautta ja tilan tuntua. Vapaus tuo kuitenkin myös työtä: koti vaatii huolenpitoa ja remontointia, jotta se säilyttää arvonsa, pysyy viihtyisänä ja on turvallinen asua.

LVIturva perustettiin omakotiasukkaiden tarpeesta

Omakotitalomme käyvät yhä vanhemmiksi. Se tarkoittaa väistämättä, että myös kodin putket ja LVI-tekniikka vanhenevat. Seinät ympärillämme kestävät kyllä vuosikymmenien viimat ja tuiskut, mutta rakenteiden sisällä tapahtuu. Piilossa katseilta putkien kunto heikkenee ja harvat asukkaat huomaavat siihen reagoida. Se näkyy vuodesta toiseen kasvavina vesivahinkojen määrinä.

Katon rapistumisen huomaa ja lohkeilevan maalipinnan paikkailuun on helppo tarttua – mutta kodin LVI-tekniikan kunnon arviointiin tarvitaan usein ammattilaisen tietoa ja taitoa.

Haluamme tuoda tiedon putkiremontista omakotiasukkaiden saataville – helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Haluamme tarjota vaivattoman tavan huolehtia eteen tulevasta putkiremontista. Näin autamme omakotiasukkaita – toivoaksemme myös sinua – asumaan turvallisesti ja säilyttämään kotinsa arvon aina seuraaville sukupolville.

LVIturva on osa Taloturva Group Oy:ta

Tehtävämme on tehdä omakotiasumisesta helppoa ja turvallista. LVIturva on erikoistunut putkien uusimiseen, mikä on tärkeä osa kodin kunnossapitoa. Ruotsissa putkiremontteja ja viemärin sukituksia tekee VVStrygg. Omakotitalojen kunnossapidon lisäksi Taloturva Group haluaa edistää ympäristöystävällisten energialähteiden käyttöä. Energiaturva on erikoistunut omakotitalojen aurinkopaneelien asennukseen ja aurinkosähkön tuottamiseen. Kaikki yritykset ovat osa Taloturva Group Oy:ta.